Često postavljana pitanja(FAQ)
?
Kako da registrujem Myki i napravim nalog?

Na ovom linku možete pogledati uputstvo kako da kreirate Myki nalog link.

?
Kako funkcioniše opcija lociranja vašeg deteta putem MyKi?

MyKi koristi do 12 satelita da bi prikazao lokaciju Vašeg deteta, kada god je ono napolju.

Svi sateliti širom sveta funkcionišu samo u spoljašnjoj sredini i zbog toga, kad god je Vaše dete napolju, Vi primate apsolutno precizne informacije o njegovoj lokaciji. Kada je u zatvorenom prostoru, MyKi se povezuje sa najbližom baznom stanicom mobilnog operatera, na koga je kartica registrovana. Kada Vaše dete ponovo bude na otvorenom prostoru, uspostavlja se signal sa satelitom i Vi u aplikaciji dobijate precizne informacije o lokaciji Vašeg deteta.

?
Zašto ne primam tačnu lokaciju kada je moje dete unutar zgrade?

Svi sateliti širom sveta funkcionisu samo na otvorenom prostoru, odnosno kada je Vaše dete napolju Vi dobijate precizne podatke o lokaciji Vašeg deteta. Kada je Vaše dete u zatvorenom prostoru, a vi znate gde je on, MyKi se povezuje sa najbližom baznom stanicom mobilnog operatera čija je SIM kartica, da bi štedeo bateriju. Tada možete videti lokaciju izmedju 5 i 500 metara razlike u pravoj liniji. Kada Vaše dete bude ponovo na otvorenom, razlike se uklanjaju i satelit prikazuje tačnu informaciju o kretanju Vašeg deteta u aplikaciji.

?
Koliko MB mesečno sat koristi?

MyKi koristi oko 50 MB mesečno.

?
Kakva SIM kartica je potrebna?

SIM kartica za MyKi može biti od bilo kog mobilnog operatera, ali da bi sat funkcionisao SIM kartica mora imati paket interneta i PIN kod mora biti prethodno uklonjen.

?
Kako se koristi MyKi Touch sat?

Na ovom linku možete pogledati kako funkcionije MyKi Touch sat link.

U slučaju da gore navedeni odgovori nisu pomogli, slobodno
nas kontaktirajte
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code