Dečiji smart sat Myki Touch Plavi

  • Model: MyKi Touch
  • Kataloški broj: R0187
  1. MyKi Touch je GPS/GSM sat najnovije generacije koji roditeljima omogućuje stalnu komunikaciju sa svojim detetom - putem poziva, govornih i tekstualnih poruka, kao i praćenje tačne lokacije deteta.
10.900,00 RSD 13.000,00 RSD
Cena:10.900,00 RSD
Specifikacije i detalji
Isporuka
Specifikacije i detalji


Model: Myki Touch
Ekran: MyKi Touch ima ekran u boji na kojem je prikazano - tačno vreme, pristigle poruke, nivo baterije, kao i prečice za pozivanje roditelja jednim dodirom.

SOS poziv: Putem Myki aplikacije možete uneti dva broja koja će automatski biti pozvana kada dete pritisne SOS taster u slučaju da je detetu nešto hitno potrebno. Jednom kada je SOS taster pritisnut, Myki Touch će sam pozivati brojeve mame i tate sve dok ne uspostavi vezu.

Funkcije: Lokacija MyKi Touch koristi do 24 satelita kako bi sa savršenom preciznošću odredio lokaciju vašeg deteta. Ukoliko se Vaše dete nalazi u zatvorenom prostoru MyKi Touch ima integrisani Wi-Fi modul putem kojeg se ostvaruje veza sa Wi-Fi mrežama za još veću preciznost utvrđivanja lokacije Vašed deteta. Putem Myki Watch aplikacije možete u svakom trenutku videti gde se nalazi Vaše dete i kuda se kretalo do 30 dana unazad. Pozivi i poruke MyKi Touch sat ima mogućnost pozivanja do 18 predefinisanih brojeva, koje unose roditelji putem mobilne aplikacije. Sa MyKi Touch satom dete je zaštićeno od poziva nepoznatih brojeva. Roditelji u svakom trenutku mogu detetu da pošalju govornu ili tekstualnu poruku, dok dete direktno putem sata može da pošalje govornu poruku. Poruke se šalju putem interneta i ne naplaćuju se dodatno od strane mobilnih operatora. Sigurne zone Myki Touch sat omogućava i postavljanje unapred definisane sigurne zone. Ako vam dete izađe iz sigurnih zona koje ste unutar aplikacije sami postavili, bićete odmah obavešteni notifikacijom.

Prikaz vremena: Da
Sim slot (internet kartica) Da
Ostalo: Senzor pokreta i kretanja MyKi Touch sat poseduje senzore koji informišu roditelje ukoliko je dete skinulo sat sa ruke. Putem pedometra na satu roditelji mogu da prate fizičke aktivnosti deteta.
Narukvica: Silikonska

Isporuka

  • MyKi vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom DExpress. MyKi zadržava pravo da naplati isporuku, a cena će biti vidno označena prilikom kupovine u korpi.

    Cena isporuke je 299 RSD, a ukoliko je vrednost porudžbine veća od 3.000,00  RSD poštarina će biti besplatna.

Slični proizvodi
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code